Пилип Миколайович Сєрков (до 95-річчя з дня народження) (Інститут фізіології ім. О.О. Богомольця НАН України, 2003)
9 жовтня 2003 року виповнюється 95 років з дня народження та 70 років науково-педагогічної діяльності видатного вченого, електро- та нейрофізіолога, історика біологічної науки, заслуженого діяча науки України, лауреата Державних премій УРСР та України у галузі науки та техніки, доктора біологічних наук, професора, академіка НАН України, радника при дирекції Інституту фізіології ім. О.О. Богомольця НАН України Сєркова Пилипа Миколайовича.