Життєві університети першого секретаря ЦК КПУ Петра Шелеста - Бажан, О. (Краєзнавство, 2020)
У статті систематизовано і уточнено основні етапи першого періоду життя та професійного шляху майбутнього партійного керівника Української РСР Петра Юхимовича Шелеста, з’ясовано чинники й обставини, що визначили особливості політичної кар’єри політика.