Цікаве і актуальне науково-популярне видання з історії Закарпаття - Марчук, В.; Королько, А. (Краєзнавство, 2020)
Рецензія на книгу: Вегеш М. М., Віднянський С. В.Августин Волошин – «батько карпатоукраїнського народу». – К. : Парлам. вид-во, 2020. 472 с. + іл., ім. пок. (Серія «Політичні портрети»).