Спочатку було слово - Мацько, Л. (Краєзнавство, 2020)
Рецензія на книгу: Мех Н.О. Одвічні слова української культури. Словник з історії української літературної мови кінця XVIII – початку ХХІ ст.: базові концепти. К., 2020. 472 с.