Перекладацька спадщина М. Рильського як невід’ємна частина взаємозбагачення культур - Закордонець, Г. (Філологічний дискурс, 2015)
У статті доведено важливість перекладу творів художньої літератури, який суттєво впливає на взаємозбагачення культур народів світу; проаналізовано основні принципи перекладу; визначено роль М.Рильського як теоретика та практика перекладу.