Моральні цінності Т. Шевченка в мовних знаках національного поетичного дискурсу - Переломова, О. (Філологічний дискурс, 2015)
У статті автор аналізує виразові мовні засоби поетичних текстів Тараса Шевченка, які презентують його морально-ціннісну художню картину світу, мрії і прагнення поета втілити божественну гармонію в земне життя людей.