Культурно-лінгвістичні та соціально-правові засади європейського мультилінгвізму - Яцишина, В. (Філологічний дискурс, 2015)
У статті розглядаються культурно-лінгвістичні та соціально-правові засади доктрини європейського мультилінгвізму, визначаються суттєві риси реалізації доктрини мультилінгвізму та напрями мовної політики ЄС.