Еколого-геоботанічне районування Центрального Поділля - Дідух, Я.П.; Вашеняк, Ю.А. (Український ботанічний журнал, 2013)
Об’єктом дослідження є рослинний покрив, предметом — синтаксономічний склад, екологічні відмінності та закономірності його ландшафтно-територіального розподілу.