Типіфікація таксонів родини Asteraceae флори України: роди Taraxacum Wigg. і Tragopogon L. - Шиян, Н.М.; Мосякін, С.Л.; Федорончук, М.М. (Український ботанічний журнал, 2012)
У цій публікації з типіфікації видів родини Asteraceae (роди Taraxacum Wigg. і Tragopogon L.), описаних із території України, викладені результати проведеної на ми роботи в гербарних колекціях України (KW, CWU, LW, LWS, UU, CHER та ін.), Польщі (KRA, KRAM) та Росії (LE), а також вивчення доступних через Інтернет дигіталізованих колекцій, як, наприклад, гербарій К.-Л. Вільденова в Берліні (B-W). Для кожного згаданого виду наведено базионім, основну синоніміку, інформацію про номенклатурний тип за протологом, процитовано дані етикет ки(ок) типового зразка та іншого автентичного матеріалу, зазначено категорію кожного згаданого в роботі зразка, його номер (якщо такий є) та місце зберігання (акронім відповідного гербарію).