Гербарії України - Андрієнко, Т.Л. (Український ботанічний журнал, 2012)
Рецензія на видання: Гербарії України. Index Herbarium Ucrainicum / Редактор-укладач Н.М. Шиян. — Київ, Альтерпрес, 2010. — 442 с.