Тетяна Леонідівна Андрієнко (до 75-річчя вченої) - Лукаш, О.В.; Онищенко, В.А.; Карпенко, Ю.О.; Коломійчук, В.П. (Український ботанічний журнал, 2013)
27 грудня 2013 року разом зі своїми колегами, учнями, друзями та рідними відзначила свій ювілейний день народження Тетяна Леонідівна Андрієнко — провідний науковий співробітник Інституту ботаніки імені М.Г. Холодного НАН України, доктор біологічних наук, професор, геоботанік, фітосозолог, флорист, лауреат Державної премії України в галузі науки і техніки, нагороджена орденом Княгині Ольги, отримала європейську відзнаку — «Срібний листок» від «Planta Europa».