Нелинейные нетеровы краевые задачи в критическом случае - Чуйко, С.М.; Бойчук, И.А. (Нелінійні коливання, 2010)
Знайдено необхiднi та достатнi умови iснування розв’язкiв слабконелiнiйної нетерової крайової задачi для системи звичайних диференцiальних рiвнянь у критичному випадку.