Знахідка Cordyceps militaris (Cordycipitaceae) в Національному природному парку "Гуцульщина" - Фокшей, С.І. (Український ботанічний журнал, 2017)
У статті повідомляється про нову знахідку Cordyceps militaris (Сordycipitaceae), рідкісного в Україні виду грибів, із Національного природного парку "Гуцульщина". Вид уперше знайдено в Українських Карпатах. Детально описані його морфологія та екологія. У Національному природному парку "Гуцульщина" зареєстровано 18 видів грибів з Червоної книги України. Пропонується внести C. militaris до списку регіонально рідкісних видів грибів Українських Карпат.