Цілісна картина фітодемографії. Ю. А. Злобін. Популяційна екологія рослин: сучасний стан, точка росту - Ситник, К.М. (Український ботанічний журнал, 2010)
Рецензія на книгу: Ю.А. Злобін. Популяционная экология растений: современное состояние, точка роста. — Сумы: «Университетская книга», 2009. — 263 с.