Діброви Карпат / С. М. Стойко. Дубові ліси Українських Карпат: екологічні особливості, відтворення, охорона - Устименко, П.М.; Дубина, Д.В. (Український ботанічний журнал, 2012)
Рецензія на книгу: Стойко С.М. Дубові ліси Українських Карпат: екологічні особливості, відтворення, охорона. — Львів: Меркатор, 2009. — 220 с.