Судинні рослини Румунії - Перегрим, М.М. (Український ботанічний журнал, 2014)
Рецензія на книгу: Sârbu I., ùtefan N., Oprea A. Plante vasculare din România: determinator ilustrat de teren/ Editura V. Bortaú. — Bucureúti: Editura Victor B Victor, 2013. — 1320 p.