Об асимтотической устойчивости нейронной сети на временной шкале - Лукьянова, Т.А.; Мартынюк, А.А. (Нелінійні коливання, 2010)
Отримано достатнi умови глобальної асимптотичної стiйкостi стану рiвноваги нейронної системи на часовiй шкалi. Наведено новi достатнi умови регресивностi функцiї системи та новi достатнi умови iснування та єдиностi стану рiвноваги нейронної системи.