Людмила Іванівна Мусатенко (до 75-річчя від дня народження) (Український ботанічний журнал, 2011)
24 лютого 2011 р. виповнюється 75 років провідному українському фізіологу рослин, широко відомому фахівцеві в галузі вивчення регуляції ростових процесів рослин, члену-кореспонденту НАН України, доктору біологічних наук, професору, Заслуженому діячеві науки і техніки України, багаторічному керівнику відділу фітогормонології та центру колективного користування хроматомасспектрометром Інституту ботаніки ім. М.Г. Холодного НАН України — Людмилі Іванівні Мусатенко.