Юрію Юрійовичу Петрусу — 70 років - Андрик, Є.Й.; Бесеганич, І.В.; Сабадош, В.І.; Шевера, М.В. (Український ботанічний журнал, 2011)
У квітні 2011-го виповнюється 70 років ученому-цитоембріологу, кандидатові біологічних наук, доценту Ужгородського національного університету Ю.Ю. Петрусу — гідному продовжувачеві ужгородської цитоембріологічної школи, заснованої професором Х.Ю. Руденком.