Гармонический анализ как способ познания человека (продолжение) - Суворов, Н.П. (Інститут фізіології ім. О.О. Богомольця НАН України, 2004)
Дана публікація є другою із низки статей, в котрих викладені засади авторської концепції космотеорії.