Ігор Степанович Флюнт - доктор медичних наук (Інститут фізіології ім. О.О. Богомольця НАН України, 2004)
23 грудня 2003 року на засіданні спеціалізованої вченої Д 26.198.01 при Інституті фізіології ім. О.О. Богомольця НАН України успішно захистив докторську дисертацію за спеціальністю 14.03.04 - патологічна фізіологія провідний бальнеолог України, лауреат премії ім. Т. Торосєвича в галузі бальнеології, член Нью-Йоркської АН, член Ради Асоціації учених міста Трускавця, керівник трускавецької групи клінічної бальнеології та фітотерапії Інституту фізіології ім. О.О. Богомольця, начмед санаторію “Весна” ЗАТ ЛОЗ “Трускавецькурорт” Ігор Степанович ФЛЮНТ.