Пам'яті Михайла Сергійовича Яременка (Інститут фізіології ім. О.О. Богомольця НАН України, 2004)
4 березня 2004 року на 73-му році життя після тривалої важкої хвороби перестало битися серце видатного українського вченого в галузях водно-сольового обміну та бальнеології, засновника і багаторічного керівника відділу по вивченню механізмів фізіологічної дії мінеральних вод Інституту фізіології ім. О.О. Богомольця НАН України, фундатора трускавецької наукової школи бальнеології, лауреата Премії ім. О.О. Богомольця НАН України та Премії ім. Т. Торосєвича ЗАТ "Трускавецькурорт", доктора біологічних наук, професора Михайла Сергійовича ЯРЕМЕНКА.