Необходимые условия асимптотической устойчивости систем дифференциальных уравнений с импульсным воздействием на поверхностях - Гладилина, Р.И. (Нелінійні коливання, 2011)
Встановлено необхiднi умови рiвномiрної асимптотичної стiйкостi тривiального розв’язку нелiнiйної iмпульсної системи.