Глобальная устойчивость решений нестационарных монотонных дифференциальных уравнений с импульсным воздействием в псевдолинейной форме - Двирный, А.И.; Слынько, В.И. (Нелінійні коливання, 2011)
Розглядається узагальнення принципу порiвняння для псевдолiнiйних диференцiальних рiвнянь з iмпульсними збуреннями в банаховому просторi. На основi цих результатiв встановлено умови глобальної стiйкостi в конусi тривiального розв’язку класу систем, що розглядається. Отриманi результати застосовуються при дослiдженнi стiйкостi в моделях Такагi – Сугено.