Iтерацiйний метод для квазiлiнiйних iнтегральних рiвнянь з обмеженнями - Лучка, А.Ю.; Мельничук, В.Ф. (Нелінійні коливання, 2011)
Встановлено умови iснування розв’язкiв квазiлiнiйних iнтегральних рiвнянь з квазiлiнiйними обмеженнями i наведено обґрунтування застосування до них iтерацiйного методу.