Мікроеволюційні процеси в популяціях сільськогосподарських тварин - Буркат, В.П.; Подоба, Б.Є.; Гузєв, І.В.; Бодряшова, К.В. (Фактори експериментальної еволюції організмів, 2008)
Імуногенетичним аналізом генофондових популяцій великої рогатої худоби і свиней встановлена спрямованість мікроеволюційних процесів на відтворення гетерозиготних генотипів.