Об одном операторном уравнении теории дискретных динамических систем - Самойленко, А.М.; Слюсарчук, В.Е.; Слюсарчук, В.В. (Нелінійні коливання, 1999)
Дослiджується операторне рiвняння теорiї дискретних динамiчних систем