Про зліченноточкові крайові задачі для зліченних систем звичайних диференціальних рівнянь - Теплінський, Ю.В.; Недокіс, В.А. (Нелінійні коливання, 1999)
Запропоновано модифiкацiю чисельно-аналiтичного методу А.М. Самойленка розв’язування злiченноточкових крайових задач у просторi M.