Асимптотический метод исследования слабонелинейной системы четырех дифференциальных уравнений - Ткачук, В.С. (Нелінійні коливання, 1999)
З допомогою асимптотичного методу дослiджується m-частотна коливна система (m ≤ 2), що описується слабконелiнiйною системою чотирьох диференцiальних рiвнянь, в нерезонансному випадку.