Линейные системы с вырожденным импульсным воздействием и сопряженные к ним - Чуйко, С.М.; Чуйко, Е.В. (Нелінійні коливання, 1999)
Побудована система, спряжена до лiнiйної однорiдної системи з виродженим iмпульсним впливом. Знайдено умови iснування та побудови оператора Грiна цiєї задачi.