Краевые задачи для интегральных уравнений с вырожденным ядром - Журавлев, В.Ф. (Нелінійні коливання, 2012)
Розглянуто крайовi задачi для iнтегральних рiвнянь з виродженим ядром. За допомогою псевдооберненого оператора отримано умови iснування та зображення єдиного розв’язку вихiдного iнтегрального рiвняння, а також умови iснування та зображення розв’язку крайової задачi для цього рiвняння. Результати проiлюстровано прикладами.