Решение нормально разрешимых операторных уравнений в гильбертовом пространстве - Журавлев, В.Ф. (Нелінійні коливання, 2012)
Отримано формулу для єдиного псевдооберненого оператора до нормально розв’язного, умови iснування та зображення єдиного розв’язку нормально розв’язних рiвнянь у гiльбертових просторах. Введено поняття односторонньо псевдообернених операторiв до нормально розв’язних, якi дiють у гiльбертових просторах, розглянуто методи їх побудови.