Асимптотическое поведение решений нелинейных систем обыкновенных дифференциальных уравнений - Евтухов, В.М.; Талимончак, М.А. (Нелінійні коливання, 2014)
Встановлено асимптотичнi зображення для одного класу розв’язкiв нелiнiйних систем звичайних диференцiальних рiвнянь, асимптотично близьких до циклiчних