Ітераційний метод побудови розв'язків рівнянь з малою нелінійністю та обмеженнями - Кучерук, Т.А. (Нелінійні коливання, 2002)
Розглядається один з пiдходiв до дослiдження задачi для рiвнянь з малою нелiнiйнiстю та обмеженнями. Обґрунтовується застосування до цiєї задачi iтерацiйного методу.