Асимптотические методы исследования некоторых нелинейных уравнений, описывающих волновые процессы - Митропольский, Ю.А. (Нелінійні коливання, 1998)
Наведено огляд результат ів, одерж аних при застосуванні асимптотичного методу Крилова Боголюбова - Митропольського (КБМ) для дослідж ення деяких нелінійних рівнянь з частинними похідними, які описують хвильові процеси.