Про необмежену продовжуваність розв'язків систем з випадковою імпульсною дією - Мосейко, А.А. (Нелінійні коливання, 1998)
Метод функцій Ляпунова застосовано для знаходження умов необмеженої продовжуваності розв’язків системи звичайних диференціальних рівнянь з випадковою правою частиною та випадковою імпульсною дією у фіксовані моменти часу при t > 0.