Асимптотические методы в теории дифференциальных уравнений с многозначной правой частью - Плотников, В.А. (Нелінійні коливання, 1998)
Наведено огляд досліджень, присвячених обгрунтуванню асимптотичних методів для диференціальних рівнянь з багатозначною правою частиною і апроксимаційних рівнянь в нелінійних метричних просторах.