О структуре множества решений одного класса систем нелинейных дифференциально-функциональных уравнений нейтрального типа - Пелюх, Г.П. (Нелінійні коливання, 2002)
Дослiджено структуру множини неперервно диференцiйовних при t ∈ R+ = [0, +∞) розв’язкiв одного класу нелiнiйних диференцiально-функцiональних рiвнянь.