Застосування топологічних методів до квазілінійних параболічних крайових задач - Романенко, І.Б.; Заблодська, А.В. (Нелінійні коливання, 2002)
Топологiчний пiдхiд застосовується до дослiдження квазiлiнiйних параболiчних крайових задач. Дослiджуваний клас задач зведено до операторного рiвняння з оператором, який задовольняє умову (S)+. Одержано теореми розв’язностi та наведено приклад застосування даного пiдходу у випадку параболiчного рiвняння другого порядку.