Характеристика гібридів сої F2 за довжиною суцвіття та кількістю квіток - Михайлов, В.Г.; Щербина, О.З.; Перфенюк, О.В. (Фактори експериментальної еволюції організмів, 2009)
У гібридів сої другого покоління встановлено, що ознаки меншої довжини суцвіття і меншої кількості квіток в ньому були переважаючими.