Досягнення по селекції кормових сортів люпину - Фартушняк, А.Т. (Фактори експериментальної еволюції організмів, 2009)
Наведені результати селекції люпинів в ННЦ "Інститут землеробства УААН". Надана характеристика нових сортів люпину, внесених до Реєстру сортів рослин Укра- їни.