Дерев'яна архітектура Карпат: збережено для нащадків (Центр пам’яткознавства НАН України і Українського товариства охорони пам’яток історії та культури, 2009)
Ці художні й дуже точні малюнки дерев’яних храмів Українських Карпат зробив Антін Варивода у 1930-х рр. На сьогодні вони стали історичними, адже більшість споруд було знищено.