Об асимптотике решений неавтономных обыкновенных дифференциальных уравнений n-го порядка - Клопот, А.М. (Нелінійні коливання, 2012)
Встановлено асимптотичнi формули для одного класу монотонних розв’язкiв неавтономних диференцiальних рiвнянь n-го порядку, що мiстять у правiй частинi суму доданкiв з правильно змiнними нелiнiйностями.