Про асимптотичу поведінку розв'язків системи нелінійних диференціальних рівнянь - Коваленко, С.М. (Нелінійні коливання, 2002)
Дослiджується асимптотична поведiнка на нескiнченностi розв’язкiв системи нелiнiйних диференцiальних рiвнянь спецiального вигляду. Також запропоновано спосiб зведення до такого вигляду бiльш загальних систем нелiнiйних диференцiальних рiвнянь, що дає можливiсть дослiджувати їх асимптотичнi властивостi.