Знаходження асимптотичних розв'язків деяких нелінійних диференціально-різницевих систем рівнянь - Підченко, Ю.П. (Нелінійні коливання, 2002)
Асимптотичнi методи, розробленi у працях С.Ф. Фещенка, М.I. Шкiля та їхнiх учнiв i послiдовникiв для iнтегрування диференцiальних рiвнянь з повiльно змiнними коефiцiєнтами, застосовуються до розв’язування деяких нелiнiйних диференцiально-рiзницевих рiвнянь.