Асимптотичне інтегрування слабконелінійних систем з нестабільним спектром - Рашевський, М.О. (Нелінійні коливання, 2002)
Побудовано асимптотику розв’язку задачi Кошi для слабконелiнiйної системи звичайних диференцiальних рiвнянь при наявностi точки повороту. Лiнiйна частина системи мiстить майже дiагональну матрицю.