Крайові задачі для лінійних систем - Старун, І.І. (Нелінійні коливання, 2002)
Для ряду типiв лiнiйних систем розглядається питання про iснування розв’язку двоточкової крайової задачi та наводяться асимптотичнi формули для такого розв’язку.