Про асимптотичні розвинення розв'язків систем диференціальних рівнянь з повільно змінними коефіцієнтами - Шкіль, М.І. (Нелінійні коливання, 2002)
Запропоновано алгоритм зведення сингулярно збуреної системи диференцiальних рiвнянь у випадку кратного кореня характеристичного рiвняння до системи з простими коренями.