Обмеженість розв'язків деяких систем Вольтерри у скінченновимірному просторі - Городній, М.Ф. (Нелінійні коливання, 2003)
Наведено умови обмеженостi та перiодичностi розв’язкiв систем Вольтерри з матричними коефiцiєнтами, якi формулюються в термiнах коефiцiєнтiв цих систем.