Про абсолютну експоненційну стійкість розв'язків систем лінійних параболічних диференціальних рівнянь з одним загаюванням - Кушнір, В.П. (Нелінійні коливання, 2003)
Розглядається виконання необхiдної умови абсолютної експоненцiальної стiйкостi систем лiнiйних параболiчних диференцiальних рiвнянь з одним загаюванням.